08.04

Мережа автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО працює та надає послуги з ремонту та обслуговування автомобілів!

Українська Автомобільна Корпорація, яка є одним з найбільших операторів ринку нових автомобілів та постачальників послуг з обслуговування та ремонту автомобілів, завжди ставила в пріоритет інтереси своїх клієнтів. Саме для того, щоб автовласники мали доступ до якісних послуг з сервісного обслуговування та ремонту автомобілів, наразі забезпечено роботу в штатному режимі більшості автосервісних центрів.

На даний момент, основна частина автосервісних центрів в м. Києві та переважна більшість автосервісів мережі Корпорації УкрАВТО повноцінно функціонують майже в усіх обласних центрах. Клієнтам доступний повний спектр послуг, серед яких:

  • ремонт та обслуговування будь-якого рівня складності
  • гарантійний та постгарантійний ремонт
  • відновлювальний ремонт: рихтування та малярні роботи
  • послуги шиномонтажу
  • комплексна діагностика та багато іншого

Задля того, щоб клієнт якомога менше залишався без автомобіля під час його ремонту, склади автосервісних центрів забезпечені широким асортиментом запасних частин та витратних матеріалів. У разі, якщо вузол чи запасна частина специфічна і відсутня на складі, час від замовлення до поставки становить лише декілька днів. Також для зручності клієнтів передбачено усі можливі варіанти оплати: готівка, оплата карткою, он-лайн банк та безготівковий розрахунок від юридичних осіб.

Переходьте за посиланням на сайті УкрАВТО, щоб дізнатись контакти та графік роботи найближчого до Вас автосервісного центру Корпорації УкрАВТО, а у разі виникнення будь яких питань, звертайтесь на цілодобову гарячу лінію 38 073 073 88 57