25.05

Склад моделей Kia із вигодою до 1700 Євро вичерпується. Встигни придбати мрію до закінчення травня!

В офіційній дилерській мережі Kia в Україні діє спеціальна пропозиція*** на моделі 2020 року виробництва, в рамках якої вигода досягає 1700 Євро**.

Можливість придбати найпопулярніші моделі Кіа в Україні з вигодою** до 1700 Євро знайшла відгук в серцях українських автомобілістів, тож склад окремих моделей 2020 р.в. вже майже вичерпано!

Проте, Ви ще можете встигнути придбати найпопулярніші моделі з вигодою до 1700 Євро.

 

KIA SPORTAGE

Kia Sportage - один з найбільш популярних кросоверів в Україні протягом кількох останніх років, в межах дії спеціальної пропозиції*** коштує від 15 500 Євро*. Починаючи з 26 травня 2021 року до вже діючої вигоди на цей яскравий кросовер у розмірі 590 Євро* додається ще до 400 Євро* -  і сумарно вигода** на цей автомобіль може сягати позначки до 990 Євро*. Мова йде про SUV 2020 року випуску у комплектації Classic (Класік) з бензиновим двигуном 1.6 та механічною 6-ступеневою коробкою передач. Докладніше про комплектації та ціни на Kia Sportage за посиланням https://cutt.ly/eyI1cLI

KIA CEED SW

Універсал Kia CEED користується популярністю у шанувальників автомобілів класу С через стильний виважений дизайн, чудове оснащення та збалансовану ціну. У межах дії спеціальної пропозиції*** CEED SW 2020 року виробництва у комплектації Business (Бізнес) стають доступнішими на суму до 500 Євро*. Докладна інформація про CEED універсал доступна за посилання https://cutt.ly/5yI9q5e

KIA RIO HATCHBACK

Kia Rio, доступний в Україні  в комплектації Prestige ( «Престиж»), оснащується 100-сильним двигуном 1,4, що працює в парі з автоматичною «класичною» КПП. Вартість Rio в цьому варіанті оснащення становить 16 000* Євро з вигодою до 500 Євро. При цьому зазначена версія може похвалитися наявністю мультифукціонального керма, Bluetooth, заднього парктроніка, датчика дощу, круїз-контролю, автоматичного клімат-контролю, проекційними фарами головного світла і світлодіодними ходовими вогнями, мультимедійною системою з функціями Android Auto та Apple Car Play. Більше інформації щодо Kia Rio: https://cutt.ly/ineVCed

KIA PICANTO

Незважаючи на вибухове зростання популярності кросоверів, поява таких яскравих автомобілів говорить про те, що А-клас ще не сказав свого останнього слова, а Picanto - один з найяскравіших його представників. Автомобіль 2020 року виробництва представлений у нашій країні з бензиновим двигуном об'ємом 1,2 літра і потужністю 85 к.с. та з «класичним» автоматом. Покупці цієї версії отримають 7 подушок безпеки (включаючи подушку для захисту колін водія), Bluetooth Hands Free з голосовим управлінням, безключовий доступ у салон і запуск двигуна, алюмінієві накладки на педалі, комбіновану оббивку сидінь (тканина + шкіра). Хетчбек також оснащується проекційними фарами головного світла, світлодіодними денними ходовими вогнями і повністю світлодіодною задньою оптикою. На сьогодні ця комплектація доступна з вигодою до 1000 Євро і стартує з позначки  14 300 Євро. Більше інформації щодо Kia Picanto: https://cutt.ly/vneBmXp

Також нагадуємо, що в мережі дистриб’ютора діє вигода на Kia Stonic до 1000 Євро, який в Україні представлений зі 100-сильним бензиновим двигуном робочим об'ємом 1,4 літра та з 6-ступеневою «класичною» автоматичною коробкою перемикання передач. Також на яскравий міський кросовер Kia XСeed, який об'єднує практичність традиційних SUV з керованістю і екстер'єром динамічних хетчбеків, у період дії спеціальної пропозиції*** діє вигода** до 1700 Євро* залежно від комплектації.

 

 *Ціни і сума вигоди з ПДВ станом на 26..05.2021 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

**Під «вигодою» йдеться про різницю від зниження ціни на певні комплектації автомобілів у порівнянні з цінами, що діяли до 30.04.2021. Сума вигоди залежить від моделі та комплектації автомобіля. Розрахунки в гривні за курсом зазначеним на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

***Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів в період з 26.05.2021 до 31.05.2021 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».  Зовнішній вигляд і оснащення автомобілів у салонах можуть відрізнятися від наведених у новині.